четвер, 29 травня 2014 р.

Випускний у бізнес-школі

28 травня у незвичній,  на базі історико-розважального комплексу «Зелені хутори Таврії» та казково теплій атмосфері, нас зустріли Остап Бендер та Елочка з роману І. Ільфа і Є. Петрова «12 стільців» які були ведучими свята,  відбувся фінальний етап обласного проекту бізнес-школи «Мільйон – це просто» онлайн» 
Свої роботи захищали  шість фіналістів  це :
Озембловський Валерій (м. Скадовськ) з бізнес-ідеєю  фотосалон «Фотомить»
Тульчин Оксана (м. Гола Пристань) – крамниці-кафетерію «ChocoBOOM»
Горбенко Юлія (м. Каховка) – піцерія “Art Pizza”
Кравченко Катерина (смт. Каланчак) – квітковий магазин “Розалі”
Конончук Макар (м. Нова Каховка) – школа покера “Royal”
Булюк Крістіна (смт. Чаплинка) – дозвільно-виховний центр «Вихідний для мами», яких приїхали підтримати інші учні Бізнес-школи з  кожного району відповідно.
За ходом справедливого проведення конкурсу слідкувало компетентне журі : Яценко Андрій Анатолійович  директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Херсонської облдержадміністрації; Граділь Андрій Іванович  начальник Управління Національного Банку України в Херсонській області; Волковська Вікторія Олегівна  президент Всеукраїнської Асоціації Кредитних Спілок; Ерік Блайт – керівник проекту USAID «АнроІнвест в Україні»; Лісова Анна Валеріївна – директор книготоргівельної мережі «Учбова книга», голова бібліотечної ради ХОБД імені Дніпрової Чайки,  якому важко було визначитися з переможцями, адже кожен виступ був достойний перемоги.
Доки журі підводило підсумки, юні бізнесмени взяли участь у пізнавально-пошуковому квесті. Вони з задоволенням відвідали світлицю Солохи, Чортів хутір, дачу Еллочки Людожерки, обійстя Кота Базиліо та садок Лисиці Аліси. Адже головним завданням було знайти призи, які сховала Елочка від Остапа. Призи  знайшли своїх  власників. А для оголошення головного переможця з найкращими побажаннями і здійснення своїх бізнес-ідей виступив директор КС «Народна довіра» Олександр Синюк,  який  і оголосив переможців та вручив цінні подарунки.



Хоча наш фіналіст – Валерій і зайняв п’яте місце,  але це не головне. Головне – участь та знання, які він отримав протягом року. Ми в свою чергу вітаємо усіх переможців, та бажаємо їм подальших перемог.


Немає коментарів:

Дописати коментар