четвер, 8 травня 2014 р.

День пам’яті та надії

Минули десятиліття від того часу, як стихли бої Великої Вітчизняної війни на нашій землі. Це була найстрашніша, найкривавіша війна століття. Скільки людей загинуло на фронтах, мабуть, ніколи не підрахувати...
Напередодні свята працівники бібліотеки провели патріотичний урок «День пам’яті та надії» для учнів другого класу гімназії  та відпочиваючих санаторію для дітей з батьками «Скадовськ».


Учасники заходу переконалися, що війна – це жахливо. Скільки вона наробила горя, скільки життів забрала в небуття, скільки страждань змусила винести? Але наші люди, наші ветерани, колишні воїни - все подолали, все стерпіли. Їм довелося перенести  і холод, і голод, і злидні, і страх. Вони мужньо пройшли цей етап, ніколи не опускаючи очей, ніколи не падали духом.
Скадовчани свято бережуть пам'ять про своїх видатних земляків, які уславили свій край, віддавали своє життя за честь, свободу та  незалежність Батьківщини в роки  Великої Вітчизняної війни 1941-1945рр.  Діти ознайомились з пам’ятниками, пам’ятними знаками та меморіальними дошками, що встановлені на їх честь в нашому місті.


                             В кожній сім’ї пам’ять про цю війну буде жити завжди.


Схиляємо голови низько,
Щоб шану героям-солдатам віддать,
Ніхто не забутий, ніщо не забуте!
Уклонімося тим, хто поліг у боях.

Немає коментарів:

Дописати коментар