пʼятницю, 16 вересня 2016 р.

ВЧИМОСЯ УКЛАДАТИ ТУРИСТИЧНІ ПУТІВНИКИ

     15 вересня нинішнього року команда юних краєзнавців міської загальноосвітньої школи  №2, які працюють над інноваційним проектом для учнівської молоді  «Обласний профіквест «В долонях степу і Дніпра», взяла участь у дистанційному навчанні по укладанню туристичного путівника.
 Про основні принципи формування туристичного путівника розповіла профіквестівцям працівник Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки  Юлія Миколаївна Чернієнко. Вона повідала про способи подачі інформації в путівнику та  виклала вимоги до його оформлення. Серед останніх Юлія Миколаївна назвала інформаційну достовірність, зручність у використанні та наочність рекламного продукту.
  Уже в жовтні учні команди Скадовського району візьмуться безпосередньо  за створення проспекту путівника, прокладеного і дослідженого  ними туристичного маршруту через  селище Лазурне, озеро Устричне, Софіївське гирло, острів Джарилгач, косу Левкіна, мис Джарилгач, косу Глибоку, Скадовський морський торговельний порт та  місто Скадовськ з його курортною інфраструктурою.
Побажаємо юним краєзнавцям та їх кураторам творчих успіхів у новій і цікавій для них справі!

Немає коментарів:

Дописати коментар