четвер, 19 грудня 2019 р.

Лозинка чи цукерка?

19 грудня, у День Святого Миколая до вихованців ДНЗ "Чебурашка" завітали незвичайні гості. Гном Бешкетник та його чарівна сестра Цукерочка прийшли у гості до дітлахів, щоб розповісти їм про чудеса Святого Миколая та перевиховувати неслуха Бешкетника.
Цукерочка (бібліотекар абонементу дошкільного та молодшого шкільного віку Марія Сергіївна Боднарюк) розповіла присутнім історію Святого та привітала усіх зі святом.
А Бешкетник (завдувач центральної бібліотеки для дітей Галина Сергіївна Гребень) вирішив перевірити наскільки розумні, кмітливі та уважні сучасні діти. 
Грали у рухливі ігри, відгадували загадки та танцювали. Всім кортіло довести Бешкетнику, що бути розумним і слухняним це не складно.
Чудовий та веселий захід минув не помітно. І в надії отримати подарунок під подушку, усі пообіцяли бути чемними і слухняними увесь наступний рік.

На гнома було покладено незвичну місію, передати солодкі дарунки від дітей ДНЗ "Чебурашка" вихованцям центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів "Надія". Напередодні вони власноруч напекли та прикрасили імбирне печиво. 
Прохання виконано!


А Цукерочка, тим часом, провела морозний майстер-клас у другій молодшій групі "Веселка" для найменших. Марія Сергіївна запропонувала дітям створити власного пінгвіна.



Скадовська центральна бібліотека для дітей вітає усіх зі святом, та закликає робити добрі справи!

Немає коментарів:

Дописати коментар