понеділок, 9 грудня 2019 р.

Свято наближається!




Новий рік, Різдво – це  час, коли здійснюються мрії, коли відбуваються дива, оживає казка!  Коли вже Новий Рік? Швидше б … Різдво. Діти щиро хочуть наблизити свята. Для того, щоб кожен день нагадував про наближення бажаного Різдва, ще на початку 19 століття придумали різдвяний адвент-календар. Він дозволяє побачити наочно, скільки днів залишилося до Нового Року і наповнити радістю кожен день очікування.



Відомий багатьом дітям «календар Адвенту» з'явився на світ зовсім недавно, на кінці XIX століття. Його придумала німкеня фрау Ланг для свого сина Герхарда, щоб зробити очікування Різдва більш «цікавим». Найбільш звичною для нас формою календаря Адвента є коробочка в якій відкриваються віконця, за кількістю днів Адвенту, який містить зроблені з шоколаду фігурки. Основна функція такого календаря - кожен день повинен приємно нагадувати дитині, що скоро Різдво або Новий рік та створювати особливий святковий настрій. Адвент-календар може складатися з кишеньок, чобітків, коробочок, мішечків, паперових пакетиків, пірамідок - все що тільки підкаже вам фантазія.



8 грудня Скадовська центральна бібліотека для дітей радо вітала дітей та їх батьків у Новорічній майстерні, в якій упродовж усього циклу зимових свят  будуть творитися справжні дива! Бібліотекар молодшого відділу Марія Сергіївна Боднарюк  разом із маленькими читачами  зробили адвент-календар. Тепер дітлахи будуть знати скільки залишилось днів до їх улюбленого свята! Але цього року це незвичний календар, тому що кожного ранку малеча буде знаходити у календарі-пошті лист із цікавим завданням або переліком добрих справ, які потрібно сьогодні зробити, дякуємо батькам за співпрацю. 







А попереду ще дуже багато цікавого: будемо  виготовляти барвисті ялинкові прикраси, листівки, чобітки з фетру для солодощів та сувеніри для друзів та близьких людей!



І так у нашій бібліотеці кожної неділі! 






Чекаємо і на вас у нашій новорічній майстерні кожної неділі.
 Довідки за телефоном 5-20-39 або (095)741-36-59.



Немає коментарів:

Дописати коментар