понеділок, 2 грудня 2019 р.

Новорічну майстерню відкрито!

За доброю традицією, на початку зими, працівники Скадовської центральної бібліотеки для дітей відкривають "Новорічну майстерню".

У цьому році перша зустріч відбулась у центрі соціальної реабілітації для дітей-інвалідів "Надія". Бібліотекарі Гребень Галина Сергіївна та Боднарюк Марія Сергіївна разом з нашим щирим другом та помічником Шпак Мариною Володимирівною прийшли з бібліовізитом "До вас у гості книжка завітала" до вихованців центру.
Розповідали про книгу Рода Гріна "Санта Клаус". Це чудове видання з неймовірними ілюстраціями та сюрпризами-схованками, які навіть дорослих не залишають байдужими.

Ця книга відкриє тобі дорогу в чарівну країну Різдва, де живе Санта-Клаус. Ти дізнаєшся про те, як протягом цілого року Санта готує радісний і дивовижне свято - свято, яке люблять і діти, і дорослі. Країна Різдва розкриває свої секрети: хто придумав наряд для Сайти, - як влаштовані його чудо-сани, - де він ховає чарівну пудру і про що пише в своєму щоденнику.

А на згадку про зустріч бібліотекарі запропонували зробити веселих помічників Санти - ельфів.

Діти у центрі "Надія" особливі, не тому що мють обмежені можливості, а тому більш щирою і відкритої реакції годі і шукати. Тож, коли ми бачимо їх зацікавленість та задоволення від творчого процесу, ми розуміємо, що все це не дарма.









Немає коментарів:

Дописати коментар