четвер, 5 грудня 2019 р.

"Тореадори" з третьої школи!

Чому «тореадори»? Тому що саме таку назву для своєї команди обрали наші гості під час веселої гри.

 28 листопада до Скадовської центральної бібліотеки для дітей завітали на гостину учні 9-В класу ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 (класний керівник – Бондаренко Тетяна Василівна).
Говорили про бібліотеку та книжки, грали в інтелектуальні ігри.
Цього року наші бібліотекарі відкрили для себе та наших користувачів нову інтелектуальну гру «Квіз», яка вже має своїх поціновувачів та прихильників.
Завідувач бібліотеки Гребень Галина Сергіївна провела для дев’ятикласників пробну гру, щоб виявити, не тільки діапазон читацьких інтересів, а й зрозуміти, які форми завдань сподобаються цій віковій аудиторії. Нагадаємо, що класична форма Квізу поєднує такі форми: вікторина, тестування, музичний раунд «Вгадай мелодію» та «Де логіка?».
Нещодавно у власній книжковій добірці Галини Сергіївни опинилось видання Остіна Клеона «Дай жару: 10 кроків до креативної майстерності». Цікаве та мотивуюче видання, батька «закресленої поезії» про те, що незалежно від того, чи ти вигорів, чи починаєш спочатку, а чи надзвичайно успішний, питання завжди залишається незмінним: «Як не зупинятися?». 
Ця книжка містить список із десяти речей, які допомагають автору знайти на нього відповідь.
Звичайно, ми спробували самі «закреслити поезію». Кожен мав змогу проявити не лише фантазію у оформленні, а й, навіть, пофілософствувати.
Усі роботи ми зачитали і оцінили креативність сучасної молоді.

Немає коментарів:

Дописати коментар