четвер, 23 лютого 2017 р.

УВАГА: КОНКУРСИ!


   
   Для тих юних шанувальників слова, які захоплюються літературною творчістю, пишуть прозові твори і  вірші, а також вміють фантазувати і мають власні наробки, є унікальна можливість проявити свій талант.
   Скадовська центральна бібліотека для дітей пропонує юним авторам взяти участь у цікавих заходах. Перший із них – це відкритий конкурс літературної творчості для дітей та молоді «ФантФест». Його засновниками є комунальний заклад "Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки" Херсонської обласної ради та громадська організація  «Міжнародний фестиваль мистецтв  «Гоголь-фентезі імені Рудого Панька»  за сприяння проекту підтримки дитячого читання «BaraBooka. Простір української дитячої книги»  та  видавництва дитячої книги ТОВ "Фонтан казок". 
   Полюбляєте жанр фентезі? Тоді цей конкурс саме для вас! Його мета – популяризація творів світової літератури у жанрі фентезі та фантастики, розвиток та підтримка літературних здібностей дітей та молоді, спрямування її в русло духовно-творчої діяльності.
  Жанри  творчих робіт – казка, оповідання, новела, уривок з великого твору. Ваш твір може ґрунтуватися на реалістичних подіях і обов’язково включати елементи або казки, або фантастики, або фентезі.  Вікові категорії учасників:
-учні 7-11 класів;
-молодь від 17 до 21 року.
Чекаємо на ваші роботи до 15 березня включно.
     Ще одну можливість проявити себе юним авторам надає участь в обласній літературно-краєзнавчій акції «Легенди Херсонщини», яка триває в нашій області з 10 лютого по 1 червня поточного року. Вона передбачає вивчення літературних та фольклорних джерел щодо утворення населених пунктів, заселення нашого краю, його легендарних особистостей , історії походження назв населених пунктів, географічних об’єктів тощо. На основі цієї інформації, отриманої в ході спілкування зі старожилами, краєзнавцями, істориками, письменниками, журналістами, бібліотечними та музейними працівниками, учасники акції створюють власні літературні роботи: легенди, казки, билини, авторські перекази історичних оповідок, поеми, вірші в прозі. 
     Отже, друзі, ми чекаємо на ваші роботи! Приходьте, ми допоможемо вам у зборі інформації, а також у  оформленні ваших творів, які  маємо відправити на адресу Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки до 15 травня.
   За додатковою інформацією звертайтесь до нашої бібліотеки за адресою: 
вул. Олександрівська, 23.  Нам можна і зателефонувати: 0664425133, 5-20-39.
Бажаємо натхнення та успіху!

Немає коментарів:

Дописати коментар