вівторок, 14 лютого 2017 р.

Пиши, фантазуй, будь особливим!


На початку січня нинішнього року  серед читачів бібліотеки для дітей  віком від 9 до 12 років було оголошено конкурс «Пиши, фантазуй, будь особливим!». Конкурсантам запропонували спробувати свої сили в написанні та ілюструванні прозових та поетичних літературних творів: казок, оповідань, фантастичних повістей тощо. Тематика творів – зима і все, що пов’язано з цією чарівною порою року.

Організатором конкурсу стала скадовчанка Ніна Соловйова, яка зараз проживає в столиці України. У дитинстві Ніна Володимирівна   часто бувала в нашій бібліотеці, дуже любила читати й фантазувати. Зараз вона вже доросла, має двох власних дітей і прививає їм любов до книги та читання.
 Ніні Володимирівні не байдужа доля рідного міста та маленьких скадовчан. Тому вона разом з родиною вирішила провести цей конкурс  на своїй малій Батьківщині,   щоб сучасні школярі трішки відірвалися від комп’ютерів, телефонів,   взяли до рук книгу, задіяли уяву і побачили, на що вони здатні. Маленькі читачі із захопленням взялися за творчість. 
12 лютого у затишній читальній  залі  бібліотеки було підведено підсумки цього конкурсу і  нагороджено кращих серед 9  авторів.
Засновником конкурсу було відзначено чотири роботи. Першою премією за оповідання «Казкова історія» нагороджено Вікторію Істоміну  та Тетяну Кравчук. Другу премію одержав Олексій Демченко за казку «Пригоди малого Вовчика Кроша».  Третє місце між собою розділили  Вікторія Щербакова за казку «Зимова історія»  та Олександра Нагіналюк за казкову історію «Пригоди Зайчика Річарда».
Інші учасники конкурсу теж не залишилися без уваги, вони одержали подяки та невеличкі подаруночки від представника засновника конкурсу Людмили Олександрівни Євченко.



На цьому конкурс не завершується: під час весняних  канікул пройде його другий етап. Адже у планах організаторів  надрукувати невеличку збірку творів саме скадовських дітей. 
Присутня на заході директор КЗ "Скадовська ЦБС" Оксана Миколаївна Малашкова висловила подяку Людмилі Олександрівні за гідне виховання доньки,  а Ніні Володимирівні  - за таку чудову  ідею та втілення її у життя.


P.S. Дякуємо Андрію Павлюку за чудові фотографії. Більше світлин шукайте на нашій сторінці у Фейсбуці

Немає коментарів:

Дописати коментар