суботу, 9 лютого 2019 р.

Літературна Скадовщина для малечі!


8 лютого до Скадовської центральної бібліотеки для дітей завітали учні перших класів Спеціалізованої ЗОШ «Академія творчості» на знайомство з «Літературною Скадовщиною».
Завідуюча ЦБД Гребень Г. С. розповіла дітям про авторів нашого краю, зачитала вірші Завгороднього В.К., Крюкова Г.В. та Височанської Л.М. Також презентувала бібліографічну закладинку до книжкової виставки «Читай скадовських авторів та про Скадовськ».

Діти мали унікальну можливість особисто познайомитись зі знаною у Скадовську дитячою поетесою Кларою Ковалюк. Вона розповіла про свій творчий шлях, читала свої улюблені вірші, пронизані небайдужим ставленням до рідної землі та неповторної природи рідного краю.



Минулого року поетеса випустила збірочку творів «Вірші для дітей». Вона була видана за безпосередньої участі нашої книгозбірні – редагування, комп'ютерний набір та дизайн книги було здійснено саме бібліотекарями. Тож те, що збірку діти взяли почитати, було найкращою винагородою для автора і нас бібліотекарів.


Коли ми спитали, що найбільше сподобалось на цьому заході, усі зазначили - спілкування зі справжнім, а головне «живим» письменником. Тож дякуємо Кларі Василівні за те, що вона знайшла час та можливість завітати до бібліотеки і поспілкуватись з нашими маленькими читачами.
А далі на дітей чекали розваги та спілкування у затишних залах нашої книгозбірні, де кожен охочий знайде для себе цікавинки.








Немає коментарів:

Дописати коментар