середу, 13 лютого 2019 р.

Читаємо разом "Мед для мами"!

12 лютого вихованці старшої групи дошкільного навчального закладу «Теремок» познайомились з незвичайною книгою Івана Малковича та Софії Ус «Велике місто, маленький зайчик, або Мед для мами».
Бібліотекар абонементу дошкільного та молодшого шкільного віку Боднарюк Марія Сергіївна прочитала надзвичайно зворушливу і добру історію про маленького Зайчика, який вирішив піти до крамнички і купити меду для хворої мами.

Сюжет дуже зворушив маленьких слухачів, адже Зайчик був дуже маленький і не знав, як дійти до крамнички, а коли все-таки дібрався туди, на зворотному шляху він взагалі загубився і майже впав у відчай. Але всі тваринки, що зустрічалися на його шляху, намагалися допомогти йому дібратися додому. До того ж, вдома через Зайчика хвилювалася мама.
Книга прикрашена фантастичними ілюстраціями (навіть можна і не читати книжку, а просто гортати картинки – вони пречудові). Герої-звірі зображені дуже схожими на людей, а також дуже сподобалися малятам і зображення міста, де жив Зайчик (воно трохи нагадує Львів). Ілюстрації є на кожній сторінці, і вони настільки захоплюють і передають атмосферу різних епізодів казки, що відчуваєш, немов знаходишся поряд із головним героєм.
Як завжди, Марія Сергіївна запропонувала цікавий майстер-клас – невеличкий магніт-листівка для матусь у формі зайчика.



 Незабаром, 14 лютого, весь світ відзначатиме День дарування книг, тож привітайте свою малечу, даруючи гарні книжки! Наприклад, «Велике місто, маленький зайчик, або Мед для мами». Ця книга варта вашої уваги!

Немає коментарів:

Дописати коментар