понеділок, 21 січня 2019 р.

Викликаємо сніг!


20 січня у читальній залі Скадовської центральної бібліотеки для дітей КЗ «Скадовська ЦБС» користувачі та члени бібліотечного клубу «У колі друзів», сумуючи за зимовими пейзажами, творили їх власноруч та спілкувались про книжки.


Бібліотекар абонементу дошкільного та молодшого шкільного віку Марія Сергіївна Боднарюк розповіла малюкам про «Хранителів дитинства». Багато хто з них бачив мультфільм «Хранителі снів», а ось про цих героїв в літературі майже не чули, крім Санти і Діда Мороза звичайно.


Кожна дитина, коли засинає бачить кольорові сни, але іноді бувають і страшні сни, від яких хочеться прокинутися. Тому у дітей є Хранителі снів, які допомагають робити сни яскравими, кольоровими і приємними. «Краще за мультфільми можуть бути тільки книжки», запевнила Марія Сергіївна. Вона прочитала цікаві історії,  які змогли познайомити малюків ближче зі справжніми хранителями. Великий Великодній Кролик, Зубна Фея, до речі її Тусіаною звати, Пісочна людина. А ще і Крижаний Джек, хлопчик який рятуючи свою сестру впав в озеро і став духом зими. Хранителі снів разом з Крижаним Джеком ведуть боротьбу проти злого Кромешника, який хоче, щоб діти завжди боялися і бачили тільки страшні, жахливі сни.  
Віра у дива, у таких чарівних героїв, захищає не лише дитячі сни, а й саме дитинство. Бібліотекарі у цьому переконані.

А на згадку про цей день кожен мав змогу виготовити свій зимовий пейзаж.






Тож, якщо сумуєте за снігом та цікавими історіями щонеділі бібліотека для дітей чекає на вас.

Немає коментарів:

Дописати коментар