середу, 30 травня 2018 р.

Бібліотека, що заохочує



29 травня залами Скадовської центральної бібліотеки для дітей пройшла екскурсія для нових користувачів, учнів 3-Б класу ЗОШ №3.
Бібліотекар абонементу дошкільного та молодшого шкільного віку Марія Сергіївна Боднарюк невтомно проводить екскурсії-знайомства для школярів та розповідає про роботу та послуги сучасної дитячої бібліотеки.
Сьогодні знову мова йшла про літо, відпочинок та можливість поєднати «приємне з корисним», наприклад, відпочинок та бібліотеку. Презентувавши книжки для читання у літку, Марія Сергіївна акцентувала увагу дітей на можливість читаючи розвивати уяву та гарну вимову, подорожувати неймовірними світами та поринути у карколомні пригоди і просто відпочити з гарною історією.


У сучасному інформатизованому світі діти все менше приділяють увагу читанню книжок. Школа витримує програми читання, а бібліотека, завдяки таким зустрічам, намагається не лише викликати цікавість до книги, ай виховати культуру літературного читання.





Тож на всіх бажаючих щодня, окрім суботи, чекають тиша читальної зали, оперативність пункту вільного доступу до мережі Інтернет, привітність абонементу середнього шкільного віку та невгамовність абонементу дошкільного та молодшого шкільного віку.

Немає коментарів:

Дописати коментар