пʼятницю, 18 травня 2018 р.

Читаємо у вишиванці


Щороку 17-го травня мільйони людей одягають вишиті сорочки на роботу, виробництво, до школи, вузу, дитячого садочка, офіса або просто на прогулянку. Бібліотекар абонемента дошкільного та молодшого шкільного віку Скадовської центральної бібліотеки для дітей КЗ «Скадовська ЦБС» Марія Сергіївна Боднарюк теж одягла гарну вишиванку й вирушила з бібліовізитом до 1- А класу ОЗ СНВК «Академічна гімназія».
Марія Сергіївна розповіла дітям про нові книги, що  надійшли  до книгозбірні, презентувала першокласникам бібліотечні послуги, акції, проекти, до яких може долучитися кожен бажаючий. Запросила приєднатися до цікавих занять бібліотечних клубів.

Нагадаємо, що наразі у нас  працює три клуби: бібліотечний клуб вихідного дня «У колі друзів», клуб літературних читань із елементами театралізації «Smart`Y» та клуб бібліотечних волонтерів «Smart`Y (V)».
Бібліотекар також розповіла про плани на літо й рекомендувала  літературу для читання під час канікул. Цікаво, що першою у рейтингу книг для коментованого читання, який проводили наші  волонтери,  виявилася повість Всеволода Нестайка «Пригоди у лісовій школі». Цей художній твір сподобався й маленьким гімназистам. 


Чекатимемо тепер учнів 1-А класу  в бібліотеці!


Немає коментарів:

Дописати коментар