середу, 30 травня 2018 р.

Літо – час нових друзів та нових вражень!


«Гарна книга – справжнє свято,
Дбай про неї й бережи,
З нею радься і дружи...»

Літній відпочинок дітей не є бездумним гаянням часу, байдику­ванням, адже золотих теплих днів вистачить не тільки на море, заняття спортом та рухливими іграми, його вистачить і на активне читання. В цьому сьогодні переконалися учні 2-А класу ОЗ СНВК «Академічна гімназія» разом зі своїм класним керівником Оленою Станіславівною Целінко, які завітали в гості до нас у книгозбірню.


Бібліотекар абонементу дошкільного та молодшого шкільного віку Марія Сергіївна Боднарюк підготувала цікаву літературну мандрівку сторінками книжок, що будуть цікаві дітлахам саме цього віку. 
Діти познайомилися із програмою літніх читань «Канікули з книгою - 2018», побачили й книжкові цікавинки, наприклад, найтовстішу та найтоншу  книги. Найтовстішою виявилася книга «Універсальний словник-енциклопедія», який налічує аж 1575 сторінок. У найтоншій книжечці усього 10 сторінок.




Школярі пройшлися залами бібліотеки і дізнались деякі таємниці бібліотечного життя книжок, згадали правила користування книгою та правила поводження у бібліотеці.


Завітайте до нас і переконайтесь, що сучасна бібліотека – місце веселого  та змістовного дозвілля для усієї родини.

Немає коментарів:

Дописати коментар