суботу, 24 серпня 2019 р.

Усі вітання тобі, Україно!


З нагоди відзначення Дня Прапора України та Дня Незалежності України для користувачів Скадовської центральної бібліотеки для дітей комунального закладу «Скадовська ЦБС» бібліотекарі організувати ряд цікавих книжкових виставок, інформаційні закладинки та цікаві вікторини.  
Біліотекар читальної зали Мотовильник Інна Сергіївна підготувала книжкову виставку та інформаційну закладинку «З Днем народження, країно!».
На виставці представлено літературу з історії України, про легендарні постаті країни, про тернистий шлях української нації до самовизначення, права та обов’язки людини в Україні, а також духовну велич держави.

Крім цього, задля того аби привернути увагу дітей до актуальності євроінтеграції нашої країни, в рамках проекту «ЄС на книжковій полиці», завідувач бібліотеки Гребень Галина Сергіївна познайомила найменших користувачів з незвичайною книжкою – грою . Без сумніву, всі полюбляють грати. Адже гра – це розвага та, водночас, пізнання чогось нового. Саме для цього й написана «Європа-гра».


У відділі обслуговування користувачів середнього шкільного віку бібліотекар Мендришора Людмила Григорівна організувала книжково-ілюстративну викладку літератури «Хай вічно прапор України майорить над нами!». Тако користувачі відділу мали змогу взяли участь у вікторині та за правильні відповіді отримати солодкий подарунок та прапорець України.


Усі виставки будуть експонуватися протягом наступного тижня, тож поспішайте до нас на гостину!
Мета таких заходів – донести до читача цікаву і різноманітну інформацію про минуле і сучасне України, сприяти підтримці у юних серцях патріотичного духу і національної свідомості.

Немає коментарів:

Дописати коментар