вівторок, 18 грудня 2018 р.

Зима починається - святковий настрій з’являється!


Нагадуємо, що до Нового року залишилось 15 днів. Тож Скадовська центральна бібліотека для дітей не гає часу і знову, разом з учасниками бібліотечного клубу «У колі друзів», творить новорічний настрій.


Прикрасити свій будинок за допомогою новорічного декору до Нового року 2019 та ще й зробленим своїми руками – що може бути симпатичніше і чарівніше за це? 
Основ та ідей для новорічних виробів може бути багато, але головне, щоб у підсумку вони передали саму суть свята – акуратний і ретельний тематичний декор, занурення в засніжену казку і милий затишок рідного дому. Що ж спробували і ми сьогодні створити  зиму у коробці.

А майстер-клас для старшої групи користувачів провела графічний редактор, художниця та креативний друг нашої бібліотеки Компанієць Анна. Вона познайомила дітей з технікою «декупаж» і показала, як виготовити ексклюзивні новорічні іграшки власноруч.





Дітям дуже сподобався незвичний майстер клас, а ми бібліотекарі тішимося з того, що наша ялинка стала ще красивіша. Адже кульки, які діти прикрашали новорічними малюнками, Анна подарувала колективу бібліотеки.




Скоро ми завершимо прикрашати зали нашої книгозбірні та обов’язково запросимо усіх до нас на гостину!

Чекаємо дітей та батьків у нашій новорічній майстерні кожної неділі. Довідки за телефоном 5-20-39 або (095)741-36-59.






Немає коментарів:

Дописати коментар