четвер, 26 квітня 2018 р.

Говоримо про українське фентезі!


Зовсім скоро до Скадовська завітає відома письменниця Наталія Щерба. Такий подарунок нам підготували ініціатори її туру автограф-сесій - Херсонська обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки та Видавничий дім «Школа».
Тож не дивно, що темою для літературного візиту до ЗОШ І-ІІІ ст. №3 бібліотекарі КЗ «Скадовська ЦБС» обрали творчість цього неймовірного автора.
Наталія Щерба – популярна українська дитяча письменниця, авторка бестселерів «Часодії», «Чароділ» та «Лунастри». Її книжки, сповнені чарів і пригод, підкорюють читачів як в Україні, так і за її межами: у Польщі, Росії та інших країнах. 
Ми за час уроку намагались обговорити, а іноді і посперечатись, неймовірно глибокі світи Наталії Щерби, їх сюжети та головних героїв. 
Читати її книги варто всім, хто небайдуже ставиться до легкого підліткового фентезі і любить розповіді про пригоди молодих героїв в чарівних світах. Романам письменниці властива глибока проробка світу, яскраві персонажі і акцент на захоплюючому динамічному сюжеті. Також твори Наталії Щерби приємно відрізняються від літератури побратимів по цеху легким стилем і цікавими героями.
У цій школі багато поціновувачів серії «Часодії», а деякі вже встигли отримати перші перемоги завдяки цим книгам. Андрій Уманський став переможцем районного та обласного етапів конкурсу на звання найкращого читача «Книги читацьких рекордів Херсонщини 2016» , Василина Яблонь перемогла у шкільному етапі «Найкращого читача» цього року.
Дякуємо Наталії Щербі за чудові книги, неймовірні світи та пригоди, якими захоплюються тисячі підлітків і дорослих у різних країнах світу. Тож чекаємо на автора з нетерпінням у нашому місті!




Немає коментарів:

Дописати коментар