понеділок, 23 квітня 2018 р.

Новий клуб у бібліотеці!


22 квітня у  Скадовській центральній  бібліотеці для дітей було створено новий бібліотечний клуб «Б.І.Л.К.А.» (Бібліотека. Інтелект. Логіка. Креативність. Артистизм.)
Метою клубу є об’єднання підлітків навколо бібліотеки та книги з метою проведення різних заходів,спрямованих на добрі та корисні справи, організацію змістовного дозвілля.





Завдання клубу полягає у використанні ідей волонтерства для залучення до читання та заходів стимулювання дитячого читання якомога ширшого кола дітей. Учасники клубу, за підтримки бібліотечних працівників та свого керівника бібліотекаря абонементу 5-9 класів Людмили Григорівни Мендришори, організують читання  кращих творів сучасної української та зарубіжної дитячої літератури дошкільникам та учням 1-4  класів; проводять літературні розважально-ігрові програми та конкурси,спрямовані на заохочення дітей до самостійного та родинного читання.


Бібліотека створює майданчик для реалізації ідей, творчих вподобань та хисту підлітків.
Планується створення   студії відеопромоції книги, створення буктрейлерів, створення власного клубного блогу та багато нового та цікавого.
На вступному занятті клубу ми обговорювали план роботи, склад клубного активу та найближчі напрямки роботи.



Напередодні візиту до Скадовська Наталії Щерби ми не могли оминути вивчення її творчості. Бібліотекарі разом з членами клубу здійснили літературну подорож по чарівним світам відомої письменниці.





 

Немає коментарів:

Дописати коментар