пʼятницю, 30 березня 2018 р.

День іменинника у бібліотеці !

День іменинника, що це за свято? Як його святкують і де? Учні 2-А класу Скадовської спеціалізованої ЗОШ І-ІІІ ст. «Академія творчості» знають вже напевне, що це веселе свято краще відзначати у нашій бібліотеці. В рамках тижня дитячого читання, ми об’єднали школярів-іменниників з творами-ювілярами 2018 року.

Завідувач центральною бібліотекою для дітей Галина Сергіївна Гребень та бібліотекар дошкільного та молодшого шкільного віку Марія Сергіївна Боднарюк познайомили учнів з історією виникнення та святкування цього визначного для кожної людини дня.
І якщо діти святкують день народження раз на рік, то наші бібліотечні ювіляри цілий рік. Це книги та письменники - ювіляри 2018 року. Презентація цих видань вразила присутніх, адже ніхто не знав, що улюбленим казкам вже давно минуло 100 років.
Веселі вікторини змусили пригадати подробиці не лише сучасних, а й народних казок.
І звісно, який день народження зараз не обходиться без фотосесій. Тут у нагоді стала фотозона тижня дитячого читання. Бібліотекарі провели майстер-клас з виготовлення тематичної фотобутафорії.


А розгорнута виставка «Театр починається з вішалки», з елементами костюмів, не залишила байдужими навіть батьків.


Сучасна бібліотека це не лише місце книговидачі, а й центр дозвілля, відкритого спілкування та інформаційно-розважальних заходів.




Немає коментарів:

Дописати коментар