понеділок, 26 березня 2018 р.

Тиждень дитячого читання. ЕКОдень.


27 березня до бібліотеки завітали вихованці зразкової художньої студії «Палітра» районного будинку культури ім. Т.Г. Шевченка разом зі своїм керівником Миколою Степановичем Бутом. Цього тижня вони розмістили експозицію своїх робіт «Кольорові мушлі», яка зібрала багато схвальних відгуків серед відвідувачів нашої бібліотеки. Тож відзначення найкращих робіт вирішено було провести не тільки цікаво, а й змістовно.

Розмальовані мушлі рапанів, з якими працювали юні художники, надихнули бібліотекаря Марію Сергіївну Боднарюк та Наталію Валеріївну Шешину, провідного фахівця екологічної освіти НПП «Джарилгацький» на віртуальну екскурсію островом Джарилгач.
Наталія Валеріївна розказала про унікальність флори та фауни нашої затоки, показала цікаву виставку  черепашок, які можна побачити на березі моря. Відповіла на безліч запитань, не тільки дітей, а й дорослих.


Тож найкращі роботи виставки «Кольорові мушлі» визначали усі разом. Наталія Валеріївна подарувала на згадку закладки «Знай! Оберігай! Люби!», а Марія Сергіївна, закликавши берегти не тільки своє місто, а й країну, подарувала патріотичну символіку.

У читальній залі бібліотеки дітям презентували книжкову виставку «Морський герой!». Сучасні енциклопедії, які розкажуть про моря та океани, цікаві історії про морських мешканців для наймолодших та пригодницькі романи для підлітків. У бібліотеці книги є на будь-які смак та теми.
Цей захід був настільки змістовним та цікавим, що навіть батьки найменших гостей слухали не відволікаючись. Шкода, що фотографії заходу не зможуть передати всієї атмосфери зустрічі.
Тиждень дитячого читання. ЕКОдень.











Немає коментарів:

Дописати коментар