вівторок, 22 серпня 2017 р.

ТОБІ, УКРАЇНО, НАШІ ЗНАННЯ І ТАЛАНТИ!

Уже втретє школярі від 9-и до 14 років під час канікул беруть участь  у  літературному конкурсі «Пиши, фантазуй, будь особливим!», який проводить для них колишня скадовчанка Ніна Соловйова за підтримки Центральної бібліотеки для дітей.
Цього разу юні літератори спробували написати казки й оповідання про літо, пригоди, канікули та справжню дружбу.
Взяли участь у конкурсі 15 дітей. Географія учасників значно розширилась: писали літературні твори не лише учні міських шкіл, а  й жителі району та гості Скадовська. 
Напередодні Дня Незалежності у читальній залі Скадовської центральної бібліотеки для дітей підвели підсумки  літературного конкурсу.


 Перемогу в ньому здобув учень Широківської загальноосвітньої школи Магдій Олексій за оповідання «Персональна хмаринка». ІІ премію від організатора конкурсу за оповідання «Злозуб» отримала гімназистка Устян Софія. Учениця Опорного закладу «Скадовський навчально-виховний комплекс «Академічна гімназія» Тузник Маргарита  посіла ІІІ почесне місце у конкурсі  за легенду  «Сашко Погрибайло».




Інші учасники конкурсу теж не залишились поза увагою організаторів і були відзначені подяками та невеличкими подарунками.


Після підведення підсумків конкурсу відбувся майстер-клас із виготовлення державної символіки та святкове чаювання.

По всьому учасники конкурсу переглянули цікавий  фільм.  



Із  Днем Державного Прапора України!!!
Із Днем Незалежності України!!! 

З Україною в серці!!!
 


Немає коментарів:

Дописати коментар