понеділок, 26 червня 2017 р.

"БІБЛІОТЕЧНА ГАЛЯВИНА" ЗАПРОШУЄ!

   

    В сонячну літню пору вулиці Скадовська помітно жвавішають –  тепле море приваблює до нас велику кількість гостей з усіх куточків України і з-за її меж. І переважна більшість з них – це діти, які відпочивають як разом з батьками, так і в дитячих оздоровчих закладах. Тож у бібліотекарів гаряча пора – треба подбати про те, щоб літній відпочинок наших маленьких гостей був цікавим і корисним.
     

                               

Ідея бібліотеки open air для нас не нова, ми розгортаємо її перед будівлею книгозбірні щороку, але цьогоріч наша «Бібліотечна галявина» стала ще більш привабливою і затишною – її прикрасила барвиста лавка у вигляді книги. Саме такий подарунок зробили бібліотеці Міська рада та активісти «Клубу любителів Скадовська». Вона ніколи не буває порожня – юні читачі люблять перепочити на ній, щоб погортати сторінки улюблених книг та журналів,  поспілкуватися з друзями або сфотографуватись на згадку.
       



       Отже, бібліотека під відкритим небом розпочала свою роботу. Першого ж дня її читачами стали дітлахи із сусідньої Миколаївщини, з Кривого Рогу та Полтави. Усі вони охоче розповідають багато цікавого про свої міста і села, літературні вподобання, успіхи у навчанні та спорті. Цікаво, що інтерес до роботи нашої літньої бібліотеки  виявляють не тільки діти, а й їхні батьки. А найменшим нашим читачам  разом із книгою, яку вони обрали, презентуємо і яскраву іграшку.


     Ми ще раз переконались у вірності істини, що найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування. Пам’ятаєте відомі слова Антуана де Сент-Екзюпері? Приходьте, будемо разом відкривати нові світи і горизонти з книгою! Літо для цього – найкраща пора.


Немає коментарів:

Дописати коментар