пʼятницю, 27 листопада 2015 р.

Дошкільнята вивчили правила особистої гігієни



27 листопада працівники Скадовської центральної бібліотеки для дітей провели із вихованцями дошкільного навчального закладу "Чебурашка" заняття на тему: "Особиста гігієна".


Діти в ігрові формі закріпили головні  гігієнічні навички, вивчили правила користування зубною щіткою та іншими індивідуальними предметами по догляду за собою.
    Адже дорослі з  перших років життя маленької людини повинні пояснити їй, що здоров’я – це безцінний дарунок природи, який треба берегти.
Дітей необхідно навчати правилам харчування, режиму сну, активному способу життя, рухливим іграм, бо ці чинники  позитивно впливають на фізичний, інтелектуальний та емоційний розвиток дитини. Те, чого навчаться у такому юному віці,  малята  винесуть за межі дитинства, візьмуть у своє зріле життя. Це стосується як виховання, так і культури здоров’я.
У кінці заняття вихованці "Чебурашки"  переглянули мултиплікаційний фільм "Мийдодір" за однойменним літературним твором відомого  дитячого письменника Корнія Івановича Чуковського і взяли активну участь у його обговоренні.   


Немає коментарів:

Дописати коментар