четвер, 19 листопада 2015 р.

Святковий фінал «Ігор патріотів Херсонщини»



19 листопада, напередодні Всесвітнього дня дитини, відбувся ІІІ, заключний, етап  обласного інтелектуального турніру «Ігри патріотів Херсонщини». Організаторами турніру виступили управління культури Херсонської обласної державної адміністрації, управління освіти і науки Херсонської обласної державної адміністрації та Комунальний заклад «Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки». Змагання відбувалися у приміщенні Комунального вищого навчального закладу «Херсонська академія неперервної освіти».

У ІІІ етапі турніру взяли участь переможці районних змагань у трьох вікових категоріях. Скадовський район у фіналі представляли учениці міської ЗОШ №3 Вікторія Зикова та Анна Савченко.
У цей же час бібліотечні працівники та педагоги, які супроводжували школярів на конкурс, взяли участь у   круглому столі  «Національно-патріотичне і правове виховання дітей та підлітків: виклики часу», під час якого організатори розповіли про  інноваційні методики, що використовуються у вихованні підростаючого покоління, та поділилися досвідом застосування новітніх технологій у створенні просвітницьких ресурсів.
Переможців обласного інтелектуального турніру «Ігри патріотів Херсонщини»  урочисто нагородили дипломами та книжковими подарунками.
По завершенню урочистостей діти взяли участь у літературно-краєзнавчій екскурсії Херсоном та поклали  квіти до меморіалу героїв Небесної Сотні та героїв АТО.




                                                                                                                                                    

Немає коментарів:

Дописати коментар