середу, 28 січня 2015 р.

Сонячний класик

Коли я став по-справжньому дорослим, мені страшенно захотілося повернутись назад у дитинство — догратися, досміятися, добешкетувати... Вихід був один — стати дитячим письменником. Так я й зробив. І, пам’ятаючи своє невеселе дитинство, я намагався писати якомога веселіше.
(з вступу до перевидання «Тореадорів з васюківки»)

Чарівник із країни сонячних зайчиків, український Андерсен — як тільки не називали автора найкращих українських дитячих романів та казок Всеволода Зіновійовича Нестайка. На його книжках виросло кілька поколінь, а твори визнані золотим фондом дитячої літератури.
28 січня  ми разом з дошкільнятами вирушили у подорож цікавою, багатою на пригоди лісовою школою. Познайомилися  з зайцем  Косею Вухань, їжачком Колько Колючка з казки «Незвичайні пригоди в лісовій школі». Ми разом  пережили всі пригоди  головних героїв, поспівчували їм, розважилися з ними, ще й  навчилися: розуміти один одного,  підтримувати друзів, бути чесними і сміливими.


Всіх бажаючих познайомитися з веселими, дотепними, мудрими казками й повістями Всеволода Нестайка запрошуємо до бібліотеки.  Через пригоди, які трапляються з друзями, ви пізнаєте, що таке людська гідність, чесність, дружба.

Немає коментарів:

Дописати коментар