середу, 11 червня 2014 р.

Я люблю своє узбережжя!


Джарилгач – найбільший острів в Україні, який приваблює відпочиваючих та туристів широким піщаним берегом, цілющою водою з вмістом йоду, брому, лікувальними грязями, сприятливим кліматом, незайманою природою та дивовижним кліматом. Але  поряд з цією красою все частіше знаходимо атрибути людської неповаги до природи: розкидані пластикові та скляні пляшки, поліетиленові пакети.

Так, 7 липня    працівники кз « Скадовська ЦБС »  узяли  участь в акції по  прибиранню території острова  Джарилгач і його узбережжя від побутового сміття.  Акція проходила  в рамках реалізації проекту «Я люблю своє узбережжя!» яке провадить Українське товариство охорони птахів, за фінансової підтримки Фундації Кока-Кола спільно з Національним природним парком «Джарилгацький».  Мета заходу - очистити  найбільш  відвідувані берегові зони  о. Джарилгач.

Наприкінці волонтерам з бібліотеки  було задано питання, чи відчуває хтось прикрість або шкодує, що погодився взяти участь в акції? Усі відповіли, що від проведених цього дня робіт відчувають задоволення та погодилися брати участь у подальших заходах. Радимо усім мешканцям міста та відпочиваючим дбайливо ставитися до навколишнього середовища, щоб з гордістю казати:  «Я люблю своє узбережжя!»



Немає коментарів:

Дописати коментар