понеділок, 14 травня 2018 р.

Обирай дозвілля разом з бібліотекою!


13 травня наш бібліотечний клуб «Smart`Y» вирішили допомогти бібліотечним працівникам, зокрема Марії Сергіївні Боднарюк , з проведенням тематичного майстер-класу до Дня матері. З’ясувалося, що наші волонтери – Владислава Слюсар та Шаповал Аріна дуже люблять працювати з дітьми, тож вони мали чудову нагоду поспілкуватися та допомогти нашим найменшим користувачам.


Молодша группа  «Smart`Y» знову працювали над невеличкою виставою. Вже третю неділю поспіль Галина Сергіївна Гребень обирає серед учасників режисера та автора і дає можливість «відчути» процес створення вистави самотужки. Казка «Рукавичка» вийшла дуже веселою і динамічною, а головне усі зрозуміли, що найважче – примусити тебе слухати і бути почутим.
Людмила Григорівна Мендришора розповіла учасникам клубу про блог нашої бібліотеки, пояснила, як це може бути цікавим і корисним. Запропонувала переглянути яскраві бук трейлери, що дуже зацікавило дітей. Відразу з’явились ідеї створення власних.


І звичайно говорили про книжки. Розглянули і обговорили книжкову виставку творів-ювілярів 2018 року «Відзначає книга ювілей!», адже вона сповнена цікавих деталей та реквізиту.



Немає коментарів:

Дописати коментар