суботу, 19 травня 2018 р.

Нові горизонти «ПрофіКемпу»


17 травня у місті Нова Каховка стартував міжрегіональний проект «ПрофіКемп». Він поєднав дітей, освітян, бібліотекарів та спеціалістів служби зайнятості з 11 міст/районів Херсонщини та  ще трьох областей  України: Львівської, Закарпатської та Рівненської – які приєдналися до оновленого проекту  в нинішньому році.  
Скадовськ представлятиме команда зі Спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. «Академія творчості». Маємо надію, що учні цього навчального закладу, як і минулого року, здобудуть перемогу та гідно презентують туристичні шляхи нашого району та міста.
Організатори стартового заходу підготували цікаву та насичену програму: театралізовану презентацію проекту, урочистості з нагоди Всесвітнього дня вишиванки, профорієнтаційні заходи та майстер-класи для школярів – учасників проекту.
Смачний майстер-клас
Координаторами проекту від нашого міста цього року будуть заступник директора з виховної роботи  Спеціалізованої ЗОШ «Академія творчості» Тетяна Миколаївна Корольова, провідний фахівець з  профорієнтації Скадовського районного центру зайнятості Влада Віталіївна Арестова та  завідувач Скадовської центральної бібліотеки для дітей Галина Сергіївна Гребень.
Бажаємо всім учасникам гарного настрою, яскравих вражень, відкриттів та майбутніх перемог.

Мистецтво професії бармена


Урочисте відкриття. Привітання від директора Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки Ганна Іванівна Бардашевська

Наша команда на урочистому відкритті

Майстер-клас від перукарів
 

Нарада координаторів пректу

Налаштовані на перемоги!


Немає коментарів:

Дописати коментар