середу, 23 травня 2018 р.

Скадовчани серед найкращих!

Всеукраїнський літературний конкурс «Творчі канікули», який ініційовано Національною бібліотекою України для дітей та Українською секцією Міжнародної ради з дитячої та юнацької книги (IBBY), має на меті створення простору для реалізації творчих здібностей та талантів дітей. Сім конкурсних номінацій, як сім барв веселки, — склали спектр різноманітних напрямів для втілення творчих ідей юних літераторів.

Минулого року було відзначено роботи наших читачів: учня 9-В класу Скадовської  загальноосвітньої школи №3 Уманського Андрія та учня Широківської ЗОШ Магдія Олексія. Літературні твори хлопців були надіслані до Києва для участі у фінальному етапі конкурсу. Дипломами було відзначено також учасників обласного етапу цього конкурсу - ученицю 9-В класу Скадовської ЗОШ №3 Анастасію Пласкальну та юну гімназистку Софію Устян. 
На розгляд Головного журі було надіслано майже 300 робіт учасників із 23 областей України. Це прозові та поетичні твори юних літераторів — автобіографічні замальовки, роздуми над сенсом життя, казки, лірика та чудові оповідки про все на світі.
На сайті Національної бібліотеки України для дітей було представлено збірку в електронному вигляді, до якої увійшли роботи переможців конкурсу та роботи, які Головне журі визнало кращими.
Приємно, що на сторінках збірки ми знайшли і роботу нашого переможця Магдія Олексія.
Ми вирішили представити дитячі роботи на ваш розсуд, розмістивши їх на нашому блозі у розділі ART-майданчик.


Ще раз хочемо подякувати нашим переможцям за чудові твори, а останнім побажати приємного читання!

Немає коментарів:

Дописати коментар