понеділок, 21 травня 2018 р.

Пташиний світ нашого краю



20 травня на зустріч з бібліотечним клубом «У колі друзів» завітав надійний партнер та друг нашої бібліотеки, провідний фахівець екологічної освіти НПП «Джарилгацький»  Наталія Валеріївна Шешина. Вона підготувала для наших користувачів та їх батьків захоплюючу мандрівку пташиним світом нашого краю.
Бібліотекар абонементу дошкільного та молодшого шкільного віку Марія Сергіївна Боднарюк представила книжкову виставку «пташиного різноманіття», що завжди до послуг читачів. Переглядаючи презентацію «Птахи нашого краю», згадували пташок: тих, що живуть поряд весь рік, і тих, на яких ми так з нетерпінням чекаємо навесні та влітку.


Такі зустрічі залишають по собі усвідомлення значимості птахів та їх охорони, адже вони відіграють важливу роль у природі та житті людини. Дивлячись в захоплені слухачів починаєш вірити, що ці діти ніколи не стануть жорстокими та байдужими дорослими.




І, як завжди, на згадку – пташка виготовлена власноруч. Майстер-класи Марії Сергіївни не перестають дивувати своєю актуальністю та змістом.








Немає коментарів:

Дописати коментар