четвер, 24 травня 2018 р.

Подорож до будинку, де живуть книжки


 24 травня до Скадовської центральної бібліотеки для дітей КЗ «Скадовська ЦБС» завітали нові друзі – учні 2-в класу ОЗ СНВК «Академічна гімназія» зі своїм класним керівником Ларисою Іванівною Козловою. Бібліотекар абонементу дошкільного та молодшого шкільного віку Марія Сергіївна Боднарюк провела екскурсію бібліотекою та підготувала літературно-розважальний захід «Читати влітку весело!».




Літній відпочинок - це не тільки сонце, свіже повітря та приємні враження, це ще й невід’ємний компонент покращення здоров’я та духовного зростання підростаючого покоління. Літній відпочинок дітей не є бездумним гаянням часу, байдику­ванням, адже золотих теплих днів вистачить не тільки на море, заняття спортом та рухливими іграми, його вистачить і на активне читання.
Марія Сергіївна презентувала книжкові цікавинки нашої бібліотеки. Наприклад, найбільшу книгу – «Національний атлас України», він налічує 440 сторінок форматом 35,2 х 47 см, 875 карт різного масштабу, майже 100 сторінок тексту, графіки, фотографії. Вага одного примірника — близько 6,5 кг, тож це видання ще й найважче.


Наприкінці школярів очікував сюрприз – перегляд першої серії українського анімаційного мультсеріала, створений на студії «Укранімафільм» «Пригоди Котигорошка та його друзів».


 Школярі залюбки брали рекомендовану літературу додому  і обіцяли заходити частіше. Саме це і надихає бібліотекарів на подальшу працю!



Немає коментарів:

Дописати коментар