пʼятницю, 31 липня 2020 р.

Увага! Нові надходження!



Літо в самому розпалі! Саме час читати неймовірні цікаві історії! Фонд бібліотеки для дітей поповнився 170 новими книжечками. Починаємо знайомити наших користувачів з новинками!

 

Для любителів жанру фентезі пропонуємо наступні неймовірні цікаві новинки.

 

Коти-ВоякиWarriors) — світовий бестселер, серія пригодницьких романів-фентезі. Створена в 2001 р. британськими письменницями під загальним псевдонімом Ерін Гантер.

Сюжет першої книги «Коти-вояки. На волю!» розповідає про життя домашнього кошеняти, яке вирішило втікти від своїх господарів на волю. У хащах незайманого лісу дикі племена котів відчайдушно змагаються за свою територію і за право вижити. Що станеться з рудим хатнім котиком, який опинився в самісінькому центрі цих котячих війн? Тут його точно ніхто не погладить по загривку і не нагодує смачною їжею. У нього є вибір: або повернутися назад і бути живою іграшкою, або випустити на волю свої дикі інстинкти і стати справжнім вояком Клану…Чотири Клани котів. Чотири потужні стихії. Чотири армії вояків, що живуть за законами честі та братерства. Приєднуйся до них, пригоди починаються!

 


идання-путівник "Таємниці Кланів"

 




Часодії — серія книг  Наталії Щерби


Цікава серія фентезі про звичайну дівчинку-підлітка Василину Огнєву, яка несподівано дізнається, що її рідний батько, якого вона ніколи не бачила, - впливовий маг Ефлари, світу, створеного особливою часовою магією. Батько забирає дівчинку до себе, і дівчинка опиняється в самому серці небезпечної гри часодіїв, фей і лютів. Читайте і ви дізнаєтесь, хто ж така Василина: батькова шпигунка, наївне дівчисько чи.... могутня часівниця, якій кориться Час і яка може врятувати увесь часодійний світ?

Сенсація! Наталія Щерба була у Скадовську! Про зустріч школярів нашого міста з письменницею можна прочитати тут

 


«Гаррі Поттер і прокляте дитя»
 — британська п'єса в двох частинах, написана Джеком Торном за оригінальною історією Джоан Роулінг, режисера Джона Тіффані та самого Торна. Прем'єра вистави відбулась 30 липня 2016 року в лондонському театрі «Палац», а 31 липня була опублікована друкована версія сценарію спеціального репетиційного видання.

«Гаррі Поттер і прокляте дитя» є офіційною восьмою частиною історії «поттеріани». Дія п'єси відбувається через 19 років після битви за Гоґвортс і розповідає про працівника Міністерства магії Гаррі Поттера та його сина Албуса.

 

 


Агенція "Локвуд і Ко". Сходи, що кричать». Книга 1.

 Привиди повертаються, щоб помститися живим! Після заходу сонця вулиці міст заполонили злі духи…Ви боїтеся смертельного доторку привида? Коли кількість нападів духів щодня зростає, агенції психологічних розслідувань стають популярними як ніколи. Найменша, найкрихкіша — та водночас і найкраща з них — агенція «Локвуд і К°»! Познайомтеся із завзятим і трохи дивакуватим Ентоні Лок­ву­дом, а також із його вірним помічником — книголюбом Джор­джем Кабінсом та їхньою новою колегою, відважною Люсі Карлайл! Разом вони застосовуватимуть свої незвичайні таланти для порятунку вашого — і, звичайно ж, свого — життя!

 


Джонатан Страуд 

Ця феєрично-захоплива історія відбувається в сучасному Лондоні. Але не в тому, про який ми знаємо, а в Лондоні, контрольованому чарівниками, де чимало всіляких демонів — джинів, бісів, афритів та інших мастаків магічного світу... Щоб здійснити свій задум, Натаніель — юний учень чарівника — таємно викликає стародавнього (якому п’ять тисяч років!) зухвалого джина Бартімеуса. Перед джином стоїть нелегке завдання — викрасти у Саймона Лавлейса, досвідченого і безмежно жорстокого мага, всемогутній Амулет Самарканда. І ось Бартімеуса з Натаніелем закручує моторошний вир найприголомшливіших пригод...

 



Джонатан Страуд «Бартімеус: око Голема»

Ми знову в Лондоні, контрольованому чарівниками, яким служать джини, африти, фоліоти та інші химерні мешканці світу духів. У юного мага Натаніеля — тепер уже помічника міністра внутрішніх справ — новий клопіт. У місті почастішали таємничі атаки на магічні установи й заклади. Дедалі нахабніше поводиться підпільна організація «Спротив», що взяла собі за мету повалити владу чарівників. І найголовніше: у Лондоні з’явився ґолем — моторошне велетенське чудовисько, непід­датливе до будь-якої зброї й заклять, яке нищить на своєму шляху геть усе. На наших героїв — Ната­ніеля і його норовистого, але могутнього джина Бартімеуса чекають нові випробування і неймовірні пригоди...



Обирайте книгу за смаком та слідкуйте за нашими новинами на Facebooк

Немає коментарів:

Дописати коментар