понеділок, 7 жовтня 2019 р.

У вихідний - до бібліотеки!


 


6 жовтня у читальній залі бібліотеки для дітей знову зібралися учасники клубу вихідного дня «У колі друзів».

Дошкільнята та учні перших класів послухали казку Андрія Усачьова  про їжачка та з задоволенням створили свого власного Колька Колючку. А ще познайомилися з новим видом читання книг - «Казка з татом», проект телеканалу «Плюсплюс», в якому відомі чоловіки (зіркові татусі), читають казки в студії, а казкові герої оживають завдяки сучасній анімації.







З групою школярів у нас склалась гарна традиція кожної неділі читати невеличкими частинами одну «велику» книгу. Цієї осені обрали книжку Бодо Шефера «Пес на ім’я Мані або абетка для грошей»



Кіра знаходить пораненого пса. Виявляється, пес уміє розмовляти! Він відгукується на кличку Мані і знає все про гроші. Дуже скоро Кіра, прислухаючись до порад Мані і сама стає справжнім фінансовим експертом і допомагає іншим правильно розпоряджатися грошима. Книжка фінансового консультанта, письменника і бізнесмена Бодо Шефера вчить дітей правильному ставленню до грошей. Але вона стане у пригоді і дорослим, котрі захочуть прислухатися до порад і зробити своє життя вільним від фінансових клопотів.



Після обговорення прочитаного уривку діти залюбки створили яскраву поробку «Чарівна мить осені».








Якщо виникло бажання приєднатися до нашого дружнього клубу чекаємо кожної неділі у Центральній бібліотеці для дітей.
Дошкільнят та учнів перших класів об 11:00 або о 13:00
та школярів о 15:00.

Немає коментарів:

Дописати коментар