понеділок, 27 травня 2019 р.

Крокуємо в літо разом з книгою!


Діти-школярі вже насолоджуються першими днями літніх канікул. Свобода! Поза тим, старі портфелі нагадують, що на канікули задали купу різних завдань, про які зараз згадувати не хочеться. Хочеться чогось легкого, веселого і невимушеного. Адже ж канікули! Чом би не подумати про книжку?
Скадовська центральна бібліотека для дітей радо допоможе в цьому усім бажаючим. Ми підготували книжки не лише ті, що маячать у шкільному списку літератури на літо, а й такі, які самі діти з радістю візьмуть з поличок, бо у тих смішна назва, гарна обкладинка, а коли почнеш читати перші рядки, захоплять тебе по самі вуха, і ти вже не зможеш з ними розлучитись. 
27 травня 2-А клас ОЗ СНВК «Академічна гімназія» мав змогу в цьому переконатися. Колектив бібліотеки підготував для учнів цікаві завдання у кожному залі нашої книгозбірні, а бібліотекар абонементу дошкільного та молодшого шкільного віку Боднарюк Марія Сергіївна познайомила дітей з програмою літніх читань 2019 року.



Відгадували цікаві загадки, виконували незвичні завдання, познайомились з каталогом та зіграли у гру «Де логіка?».





Класний керівник Петровська Наталія Віталіївна підготувала дуже креативне завдання на літо – створити «Книжкову кулю». На кожну прочитану книжку можна заповнити одну грань кубу і, якщо прочитана певна кількість книжок, ваш куб буде готовий. І з його допомогою 1 вересня кожен зможе поділитися книжковими цікавинками, які були прочитані протягом канікул.




Літо майже почалося, тож мерщій до бібліотеки за новими враженнями!


Немає коментарів:

Дописати коментар