вівторок, 2 жовтня 2018 р.

Ви ще не чули про "ПрофіКемп"? Тоді ми йдемо до вас!



Початок навчального року видався багатим на різноманітні події та свята. Тож, команда «Робінзон & Company» Міжрегіонального проекту «ПрофіКемп» вирішила не гаяти часу, а розпочати PR-кампанію проекту та свого туристичного маршруту.
Загальношкільний День здоров’я в спеціалізованій школі «Академії творчості» – це завжди веселий активний захід, який подобається усім школярам. В цьому році школярі вирішили показати, що здоровя це ни лише спортивний дух, а ще екологічний світогляд, інтелектуальний і звичайно ж творчий.
Справжній майстер-клас організували наші профікемповці та довели, що складати туристичний маршрут рідним районом це не проблема, а, навпаки, задоволення. Діти отримали справжні, щирі позитивні емоції, нові знання і вміння.

В день відзначення 110-річчя В.О. Сухомлинського проведено було чимало заходів, на які запрошували поділитися досвідом та цікавинками створення туристичного маршруту і нашу команду.

На семінари, практикуми, навіть просто уроки з краєзнавства члени команди «Робінзон & Co» готували цікавинки з історії Скадовського району.
Їх візитівка, рекламна продукція вражає своєю креативністю та справжнім завзяттям.

PR -кампанія у розпалі, а найцікавіше ще попереду!


Немає коментарів:

Дописати коментар