середу, 3 жовтня 2018 р.

"Бо я - людина"


28 вересня 2018 року виповнюється 100 років від дня народження видатного педагога сучасності, вченого, громадського діяча Василя Олександровича Сухомлинського.
Творчість та педагогічну спадщину славетного педагога-гуманіста, педагога-практика ХХ століття важко переоцінити. Гуманістичні ідеї Сухомлинського – це ідеї майбутнього. Педагогічні надбання Василя Олександровича з кожним роком привертають все більшу увагу науковців як у нашій країні, так і за кордоном. Розроблена українським практиком педагогічна система збагатила педагогічну науку новаторськими ідеями й положеннями, значно розширила теорію та освітню виховну практику і була своєрідним революційним етапом розвитку вітчизняної педагогічної думки, що заслуговує сьогодні на нове осмислення.  

Педагогічний колектив Скадовської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступені №3 та працівники Скадовської центральної бібліотеки для дітей КЗ «Скадовська ЦБС» не залишаються осторонь та долучаються до творчого відзначення 100-річчя від дня народження Василя Олександровича Сухомлинського, підготував низку інформаційних заходів для учнів та педагогів цього освітнього закладу.
Разом з учнями старших класів керівники підготували біографічну довідку про життя видатного педагога, нагадали 10 «не можна» Сухомлинського та вирішили на сучасних прикладах показати актуальність його слова.
Учениці 11-В класу зачитали оповідання Сухомлинського «Бо я – людина» та монолог підлітка «Про щастя».






Немає коментарів:

Дописати коментар