четвер, 21 вересня 2017 р.

ВІТАЄМО НОВИХ ЧИТАЧІВ!


Напередодні  святкування Дня нашого затишного і привітного містечка, якому цьогоріч виповнюється вже 123 роки від дати заснування, до Центральної бібліотеки для дітей завітали вихованці старшої групи дитячого садочка «Казка» разом зі своїми вихователями. Бібліотекарі раді кожній зустрічі з юними шанувальниками книги, а з новими читачами особливо!




    

Діти вперше стали  гостями нашої книгозбірні, а тому їм усе було цікаво – і історичні факти її діяльності, і захоплююча екскурсія залами,  можливість потримати  в руках рідкісні екземпляри видань  і знайомство з найпопулярнішою періодикою для дітей, а також з новинками із числа останніх надходжень. У затишній читальній залі  дітлахи  в ході перегляду низки пізнавальних мультфільмів дізнались про основні правила поводження в бібліотеці, а також про те,  як берегти і шанувати книгу. 
    

Цього ж дня юні читачі та волонтери нашої бібліотеки із задоволенням переглянули книжково-ілюстративну виставку «Чарівне місто мого дитинства» до 123-річчя від дня заснування Скадовська, а також малюнки учнів скадовських шкіл, на яких зображені чарівні куточки рідного міста.
    


За словами одного з наших маленьких гостей, бібліотека - справжнє віконце у цікавий і такий неповторний світ, що нас оточує. Задоволені, з барвистими книжками в руках, діти дякували бібліотекарям за цікаву зустріч і виявили бажання якнайчастіше відвідувати нашу затишну і  привітну книгозбірню. Отже, посвята в читачі відбулася.
    

    До нових зустрічей з книгою, нові друзі бібліотеки!

     Зі святом, рідне місто! 

Немає коментарів:

Дописати коментар