пʼятницю, 3 квітня 2015 р.

З днем народження, книго!

Книги для дітей – це незвичайна література, вона барвиста, яскрава, на перший погляд проста, але несе в собі великий прихований сенс. На жаль, мало хто замислювався над тим, хто ж є творцем старих добрих повчальних оповідань, казок і віршиків на яких виросло не одне покоління.
Починаючи з 1967 року з ініціативи і за рішенням Міжнародної ради з дитячої книги (IBBУ) 2 квітня, в день народження великого казкаря Ганса Крістіана Андерсена, весь світ відзначає Міжнародний день дитячої книги. З цієї нагоди в нашій бібліотеці відбулася низка заходів: для читачів працював мультсалон; діють книжково-ілюстративні виставки «Чарівна скарбничка казок», «Добрий чарівник світу казок Г.К.Андерсен». 
А в другій половині дня ми завітали до вихованців д.с.«Теремок», щоб познайомити  малечу з  різномаїттям світу дитячої книги та залучити до читання. Діти із задоволенням відгадували адресатів телеграм, приймали активну участь у вікторинах та рухливих іграх. А наприкінці зустрічі усміхнені та щирі дітки подарували нам свої малюнки «Бібліотека очима дітей», що стало приємним сюрпризом для бібліотекарів.




Немає коментарів:

Дописати коментар