понеділок, 16 лютого 2015 р.

Епідемія кохання

Уже 17 століть поспіль закохані всього світу відзначають найромантичніше свято року - День св. Валентина. Цей день називають Днем закоханих. Саме в цей день,  14 лютого,  бібліотека провела  святково - розважальну  програму для старшокласників   спортивної  школи.



Розпочалося із повідомлення про історію свята Валентина, присутні переглянули декілька роликів, а пізніше були  обрані романтичні пари які і розпочали конкурсну програму.  На учасників чекало декілька випробувань у вигляді конкурсів: «Розпізнай свою половинку», «Танцюють усі!», «Господарочка», «Художник», «Наймудріший», «Вгадай пісню». 






Кожна пара, оригінально, по своєму підійшла до виконання завдань. Обрати  найкращу виявилось не так просто. Тому одноголосно було визначено всі пари - найкращі! Учасників нагороджено маленькими подарунками на згадку про цей день.


Вболівальники не тільки підбадьорювали пари та підтримували бурхливими оплесками, а й самі мали змогу взяти участь у святковій вікторині та отримати  призи. Завершилося свято приємним сюрпризом – чаюванням з солодощами.



Немає коментарів:

Дописати коментар