понеділок, 7 квітня 2014 р.

Подарунок нащадкам

Нещодавно до бібліотеки завітав голова Скадовської районної ради ветеранів Спиця Володимир Миколайович з приємним сюрпризом-подарунком  - книгою  Л.Коваль «Незабутнє».  Для  бібліотеки  нова книга це завжди  велика радість.

Збірка присвячена нашому місту, від дня заснування до сьогодення і  висвітлює яскраві сторінки історії міста. В ній героїка воєнних подій тісно переплітається з трудовими подвигами скадовчан. А ще ви дізнаєтесь про пам’ятники, пам’ятні знаки та меморіальні дошки видатних земляків, які уславили рідний Скадовський край і де вони розташовані. Книга  зайняла почесне місце у фонді краєзнавчої літератури  і стала своєрідним заповітом старшого покоління – юним.
Авторський колектив звертається до нас : «Пам’ятайте, дорогі наші нащадки, що людина, яка добре знає минуле,буде набагато мудрішою, будуючи своє майбутнє. І нехай ніколи не згасне Вічний Вогонь біля пам’ятних місць… Хай буде вічною і нетлінною Пам'ять Серця.» Дякуємо   Володимиру Миколайовичу, Ларисі Дмитрівні та усьому авторському колективу за такий цінний подарунок.  Запрошуємо усіх до бібліотеки  ознайомитись з новинкою.
Приходьте, читайте та  пам’ятайте.

Немає коментарів:

Дописати коментар