пʼятницю, 11 квітня 2014 р.

Виїзне засідання «Мільйон – це просто»

10 квітня учасники Скадовської бізнес-школи побували на виїзному занятті  в рамках обласного партнерського проекту економічної та фінансової просвіти школярів «Мільйон – це просто», який відбувся на базі Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки.


Нас радо зустріли працівники книгозбірні. Ознайомили з усіма відділами бібліотеки у формі квесту, від якого діти були у захваті. Після цікавої подорожі всі вирушили до рожевої читальної зали, де на них чекали тренінгові заняття у групах, які провели бібліотекар Юлія Чернієнко  та координатор Кредитної спілки « Народна довіра» Олена Синюк.  Майбутні бізнесмени  дуже жваво, з захопленням  обговорювали  свій уявний майбутній бізнес, складали бізнес плани,слогани. Все це дійство проходило у формі гри, тому не було ні переможців, ні переможених. Усіх учасників Олена та Юлія посвятили у майбутні бізмесмени.




Не менш захоплюючою виявиявилась друга частина виїзного навчання – екскурсійно-пізнавальна подорож до кооперативу «Молочний Дністер» с. Станіслав  Білозерського  району. Учасників познайомили з історією успіху бізнес-проекту в галузі сільськогосподарського виробництва. Діти на власні очі побачили, як виробляється молоко, як воно обробляється та потрапляє до споживача. А бригадир  кооперативу відкрив деякі таємниці цього бізнесу. На завершення нас почастували справжнім натуральним продуктом – молоком. Діти, і навіть дорослі, залишились у захваті від такої незвичайної подорожі.






Хочемо висловити слова вдячності організаторам   за цікаві зустрічі та такий теплий прийом. А всім учасникам проекту  - удачі у фіналі. 

Немає коментарів:

Дописати коментар