понеділок, 31 березня 2014 р.

День краєзнавства у бібліотеці

         
        Батьківський край, рідна сторона ... Як багато значать у житті кожної людини ці слова, як багато говорять вони нашому серцю. Але щоб по-справжньому любити свій край, треба  знати  його історію. Любов  до  рідного краю,  до землі, до людей, що її заселяють, є спільною турботою про те, щоб він був багатшим і красивішим.                                                                                                                                                           



        «Херсонщина запрошує » - під такою назвою, в рамках  Всеукраїнського Тижня дитячого читання,  пройшов  День краєзнавства у бібліотеці. В читальній  залі  зібралися всі ті,  хто не байдужий до історії  нашої  Батьківщини – відвідувачі бібліотеки та учні школи-інтернату. Для нашої області 2014 рік - ювілейний, їй виповнюється  70 років. Багато яскравих сторінок  є в історії нашої області,  про це присутні дізналися з розповіді бібліотекаря Тетяни Чечікової  під час відео екскурсу  «Херсонщина запрошує!»  Тетяна Валеріївна ознайомила   з літописом  історії  нашого краю, сповненого багатьма важливими подіями, історією утворення нашої області, з традиціями, культурним надбанням Херсонщини.


        З задоволенням усі присутні взяли участь у краєзнавчому відео круїзі «Моє місто – найкраще!», побувавши в відомих та невідомих куточках нашого чарівного містечка. Не менш цікавою  була й  книжкова  виставка друкованих  видань «Херсонщина запрошує»,  які допоможуть глибше доторкнутися до минулого,  відчути подих сивини віків, познайомитись з героїчною  спадщиною своїх предків, помандрувати рідним краєм та  наповнити наше життя  духовним  сенсом,  вірою в майбутнє. Задоволення отримали всі без виключення, дійшовши  висновку,  що  по – справжньому  щасливою є та людина, котра  знає і шанує своє коріння.




Немає коментарів:

Дописати коментар