понеділок, 17 березня 2014 р.

Найкращий читач України - 2014

14 березня 2014 року Скадовська центральна бібліотека для дітей провела ІІ етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Найкращий читач України - 2014». Конкурс проводився  серед переможців 6,7,8 класів І етапу конкурсу.
Конкурс складався з декількох етапів. Діти мали змогу виявити неабиякі знання та ерудицію. Вони з ентузіазмом давали відповіді на цікаві, та в деякій мірі важкуваті питання вікторини.




Родзинкою конкурсу стала "Реклама улюбленої книги", до якого учасники підійшли з неабияким креативом. Конкурсанти виступали в костюмах літературних героїв, презентували намальовані до книжок плакати, альбоми, декламували власні вірші та навіть інсценували уривки з улюблених творів.
За ходом справедливого проведення конкурсу слідкувало компетентне журі, якому важко було визначитися з переможцями, адже кожен виступ був достойний перемоги. Максимально об'єктивно оцінювали кожного учасника, його розповіді і, звичайно, читацькі щоденники, які відрізнялися своєю цікавістю та неповторністю.
За підсумками проведеного конкурсу в нелегкій боротьбі за звання «Найкращий читач Скадовського району - 2014» у різній віковій категорії вибороли:
Кулида Олександра учениця 6 класу Скадовської ЗОШ №3;
Кущак Катерина учениця 7 класу Скадовської гімназії;
Синякова Анна учениця 8 класу Скадовської ЗОШ №3.
Також додатково журі визначило переможців у трьох номінаціях : «Бути розумним - модно» (Липай Валерія - Скадовська ЗОШ № 2), «Відкриваєш книгу - відкриваєш світ» (Масловська Ірина - Радгоспненська ЗОШ), «Кинь мишку! Візьми книжку» ( Козлова Катерина - Лазурненська ЗОШ)
Переможці були нагородженні дипломами та цікавими книжками. А всіх учасників  було відзначено заохочувальними  призами.


Конкурс завершено, але попереду – обласний етап. Тож побажаємо нашим конкурсантам  перемоги!


Немає коментарів:

Дописати коментар