четвер, 4 липня 2013 р.

"Книга відпочиває під парасолькою "

Літо для школярів - пора, коли можна відкласти всі підручники і портфелі та вдосталь набігатися. Але без кращого друга – книги – і канікули не такі веселі.



Не секрет, що ставлення до книги та  читання починається з родини. Живе спілкування з книжкою, яку діти читають разом з мамою та татом, допомагає розвитку його образного мислення і інтелекту. За допомогою книги дитина вперше знайомиться з такими поняттями, як добро, краса та щирість. Дуже важливо не втратити можливість дати дітям прочитати ті прекрасні книги, без яких важко уявити їх дитинство…



Ось так, і бібліотека для дітей намагається кожного разу здивувати цікавими ідеями корисного відпочинку. Новинкою бібліогалявини «Скарбниця мудрих порад» стала акція – «Книга відпочиває під парасолькою».



Читання під променями пекучого сонця робить перебування на пляжі не таким і безглуздим. Тим більше поява червонуватого відтінку шкіри можна виправдати інтелектуальним поясненням: «Зачиталася!». Погодьтесь, що  почитати цікаву книгу на березі  чарівного теплого  моря – це незабутні емоції, які залишаться гарним спогадом про літо. 

Немає коментарів:

Дописати коментар