вівторок, 29 січня 2013 р.

«Сила єднання України»



 «Сила єднання України» під такою назвою було проведено інформаційну годину біля книжкової виставки до дня соборності України у центральній бібліотеці для дітей.
         День Соборності -  свято кожного з нас. І його значення полягає не лише в тому, що територіальна цілісність України, скріплена кров'ю мільйонів незламних борців, навіки залишатиметься незмінною, але й у нашому усвідомленні того, що лише в єдності та соборності душ можемо досягти величної мети – побудови економічно й духовно багатої, вільної й демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки.
Ми повинні думати про Україну сьогодні, і про те, якою вона буде в 21 столітті, якою залишимо її в спадок нащадкам. Олександр Довженко писав: “Сучасне завжди знаходиться в дорозі з минулого в майбутнє ”. І дійсно: яким би шанованим і величним не було наше минуле, яким би прекрасним не уявлялось нам майбутнє, живемо ми сьогодні. І чи будуть поважати нас наші діти, пишатимуться нами наші нащадки вирішується сьогодні і залежить тільки від нас. Зміст нашої державної незалежності визначаємо ми. Своєю працею, інтелектуальними злетами, вірою в Україну. 

Немає коментарів:

Дописати коментар