вівторок, 9 липня 2019 р.

Книжкова полиця для всієї родини


У читальній залі Скадовської центральної  бібліотеки для дітей з 08 липня 2019 року експонується книжкова виставка-інсталяція « Книжкова полиця для всієї родини». З метою долучити до читання людей різної вікової категорії,  бібліотекар читальної зали Мотовильник  Інна Сергіївна підібрала найактуальніші книжкові та періодичні видання.
Книжкова виставка складається з таких розділів:
Розділ «Читає мама, читає тато»  пропонує  художню літературу, яку за вподобаннями можна поділити на чоловічу та жіночу. Наприклад, кожна матуся може почитати цікавий роман, а чоловіки поринути у вир пригод чи захоплюючих детективів. 
Для найменших -  розділ «Читаємо з пелюшок». Він зацікавить  дітей, які тільки пізнають світ читання.
У розділі «Цікава періодика для всієї родини» представлено газети та журнали для корисного дозвілля:
Скадовська газета «Чорноморець» -  найсвіжіші новини , об’яви міста та району.
Журнал « Тайны ХХ века» - це подорожі в глибини космосу і аномальні зони Землі, пошуки скарбів, археологічні сенсації, загадки зниклих цивілізацій, розповіді про екзотичні обрядах, магічних ритуалах, рідкісних тварин - і це ще далеко не все!
Журнал «Загадки истории» - унікальний журнал для любителів історії. У кожному випуску відомі письменники, історики і досвідчені журналісти розповідають про знаменитих історичних персонажах, публікують захоплюючі матеріали про найцікавіші події та героїв світової історії: від античних часів до наших днів.
Журнал « Отдохни» - популярний розважальний журнал про зірок. Щотижня в номері читача чекають ексклюзивні інтерв'ю та захоплюючі історії з життя відомих людей.
Дитячі видання «Чарівна принцеса»,  «Смайлик», «Зайчик», «Джміль», «Тачки».
Під час спілкування з активними користувачами нашої бібліотеки, у теплій, затишній атмосфері обговорювали літературні новинки та обмінювалися думками про прочитані книжки.

Взагалі, у  бібліотеці для дітей склалися традиції сімейного читання. Яскравий приклад тому – читацькі династії, представники яких відвідують бібліотеку протягом не одного покоління.







Ознайомитися з представленою виставкою ви можете
у Скадовській  бібліотеці для дітей!

Немає коментарів:

Дописати коментар