понеділок, 8 квітня 2019 р.

Чотирьохлапі бешкетники!


7 квітня усі, хто завітав на зустріч бібліотечного клубу вихідного дня «У колі друзів», знайшли нового літературного друга й провели гарно час. 
Бібліотекар абонементу дошкільного та молодшого шкільного віку Марія Сергіївна Боднарюк впевнена, що як бажаєте підняти собі і своїй дитині настрій, то саме час взяти книгу Андрія Усачова «Розумна собачка Соня» до рук.
Маленька собачка Соня - дуже кмітлива і допитлива, їй ніколи не сумно, адже вона завжди проявляє справжню жагу до знань і пірнає у цей вир із головою. Саме тому з нею завжди відбуваються цікаві історії, адже вона ніколи не сидить на місці і постійно аналізує причини поразки чи перемоги і стверджує, що якщо починаєш думати, то обов'язково стаєш розумнішим, і з нею важко поспорити, адже це так і є!
Разом із розумною собачкою Сонею юні читачі зрозуміють, що виховані дітки завжди говорять «доброго дня, дякую і до побачення», проаналізують що краще - бути великими чи маленькими, отримають важливі знання з приводу того, що у розетці мешкає електричний струм і що він небезпечний, посміються з Сонею від того, що справжнім спекотним літнім днем можна зробити так, що піде сніг і почнуть розбиратися у тому, які квіти ростуть на квітниках; отримають важливі знання з приводу того, як працює бінокль і для чого він потрібен; зрозуміють, що треба наводити лад, після того, як гарно погрався; разом із собачкою Сонею дітлахи підуть на справжнє полювання і будуть заманювати луну ковбасою.
Текст читається легко і гарно сприймається дітками, вчить їх завжди думати про наслідки своїх дій і вигадувати безліч ідей, щоб гарно провести час.
На майстер-класі всі підтримали ідею Марії Сергіївни продовжити тему чотирьохлапих друзів. І ось, які чудові роботи вийшли:








Немає коментарів:

Дописати коментар