суботу, 3 листопада 2018 р.

Ніхто не забутий...

  День визволення України від фашистських загарбників відзначається  в нашій країні щорічно 28 жовтня. 
Це  день остаточного вигнання військ нацистської Німеччини та її союзників під час Другої світової війни за межі сучасної території України.  Цього року ми відзначаємо  вже 74 річницю цієї історичної події.  Скадовщина  у ці осінні дні також відзначає пам’ятну дату - 2 листопада 75 років тому  наш район було звільнено від нацистської навали. 
Саме до цих  визначних дат  бібліотекарі  комунального закладу «Скадовська ЦБС» підготували та провели  годину  історичної пам’яті  «Ніхто не забутий». У читальній залі були присутні представники  органів виконавчої влади та місцевого самоврядування,  громадських організацій,  діти війни, а також молодь міста. 
Наші бібліотечні волонтери виявили бажання долучитися до привітань та стати учасниками заходу. Дівчата разом з працівниками Скадовської центральної бібліотеки для дітей підготували інсталяцію - роздум "Що було б, якби ми народились у інший час".
Дякуємо Владиславі Слюсар, Анастасії Пендак та Ангеліні Губарєвій за активну участь у відзначення 75-ї річниці визволення Скадовщини.
  

Немає коментарів:

Дописати коментар