пʼятницю, 10 серпня 2018 р.

"Чарівна книга гіпнозу" у бібліотеці


 9 серпня до Скадовської центральної бібліотеки для дітей усі охочі завітали на перегляд однойменної екранізації книги Джорджії Бінг «Моллі Мун і чарівна книга гіпнозу».

Сюжет фільмуільм великобританського режисера Роуля Дацківа розгортається навколо юної дівчинки на ім'я Моллі. Головна героїня не дивлячись на такий малий вік встигла вже досить багато пережити.
Моллі Мун знайшли в картонній коробці й віддали до сиротинцю. Десять жахливих років прожила Моллі в притулку. Директорка всіляко принижувала дівчинку, учителі сварили, а інші діти насміхалися. Тим часом Моллі мріє про прекрасне життя. І ось одного дня до рук дівчинки потрапляє книга про гіпноз - і все неймовірно змінюється!
А далі на неї чекають карколомні пригоди, блискуче життя... Проте на такий талант накинув оком злодій, який хоче скористатися здібностями Моллі для здійснення своїх чорних задумів...
Спойлерити далі ми не будемо, адже рекомендуємо цей фільм до сімейного перегляду.
Зазначимо, що цей перегляд став можливим завдяки компанії «Артхаус Трафік», першим українським дистриб’ютором, який спеціалізується на прокаті арт-кіно.
 Їх проект «ФЕСТИВАЛЬ ЄВРОПЕЙСЬКОГО КІНО» є ініціативою 
Представництва Європейського Союзу в Україні і пропонує ближче познайомитися з найкращими фільмами останніх років, знятими у країнах ЄС.

Тож, приємного перегляду!

Немає коментарів:

Дописати коментар